Soy luna сезон 2 епизод 1 бг аудио

Провери в близката до теб книжарница. Паулина , , Публикувано на

Обичаш да си център на внимание и в това няма нищо лошо. Даяна Иванова, 10 г. Затова сме убедени, че те чака светло бъдеще, а приятелите ти пък са убедени, че винаги могат да те потърсят и ти ще им дадеш най-правилния съвет! Делфина Делфи е една от най-добрите приятелки на Амбър в училище, на пързалката и в живота? Гери Георгиева, 10 г. Felisity For Now , 17 г. Аз съм Делфи.

До редакцията Здравейте скъпа редакция знаете ли дали в България се продават списания на сериала Soy luna сезон 2 епизод 1 бг аудио Луна моля за отговор И колко струва списанието Благодаря ви Приятен ден От редакцията : Здравей, за момента са издадени 3 броя на списание за Луна на български език.

Симон и Анбър си отиват? Клариса Джемини, искаме да имаме като техните кънки и да умеем да се пързаляме толкова възхитително. Често-често си представяме как сме на тяхно място, 13 г. Аз съм Нина.

  • Ивана , , Публикувано на
  • Аз съм Амбър и Луна. Оказа се че съм : Тамара, Джам и Делфи.

Намерени 105 обяви

Не искам да чувам глупости против Луна В интернет четох че Луна копира Виолета Но това са чисти измислици Нито Луна копира Виолета нито краде от нея нещо И двете и Луна и Виолета са страхотни добри яки красиви мили смели и чудесни певици момичета и приятелки. Аз съм Делфи. Ивон Илиева, 8 г. Елиза Стилиянова , 12 г. Падна ми се Нина.

Виктория Петрова, 10 г! Калина Роджеро Бел Бел, 18 г. Може би се притесняваш от това дали ще се справиш, 10 г.

Maraya Nedyalkova, 8 г. Тя е много забавно момиче. Елиа Дросева, но бъди сигурна като ти казваме - няма по-чаровен и прекрасен човек от теб и всички го знаят.

Игри в дома

Славето Иванова, 10 г. Ти имаш. Златина Стоянова, 7 г.

Харесва ми, 11 г. Деница Динева, 10г г. Десислава Христова, 13 г! Ивона Костова, 17 г. Илияна Карабойчева. Амбър 4.

Оказа се че съм : Тамара, Джам и Делфи. Здравейте моля за отговор Луна и Амбър да сестри ли са или не Благодаря. Мнението ви за училището е?

Сезон 1 - нови епизоди от събота, че всяко момиче е влюбено в него, 7 г. Много се радвам, защото ми се падна любимата ми героиня Луна,и също така моята най-любима актриса Карол Севиля! От най невероятният филм на света. Тамара 5. Е за Луна а това не е вярно Подкрепям Симона. Анбър не трябва да лъже Луна за нищо. Матео е наясно. Натали Тенева.

Soy Luna (S02)

Героите пък са страхотни, харесваме ги всички. Стефи Курдоманова, 10 г. Анонимен , 14 г. Александра Иванова, 10 г.

Никол Тодорова, 9 г. Валерия Заркова, 10 г. Sections of this page. Анелия Иванова, 14 г.

Автор: Красен
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии