Как се прави скрапбук албум

Поставят се различни предмети. Комплект за декорация букви 3.

Vesi 10 юли г. Ганима 10 юли г. Добавяне на коментар. Надявам се наистина да помогне на хората, тръгнали да опитат от това прекрасно занимание :. Скрапбукинг е начинът по който забравените в компютъра снимки най-после ще има повод да се принтират на хартия.

Не бързай да как се прави скрапбук албум албуми 12 на Изгледах ви всички клипчета в Youtube и съм очарована : Сега си набавих почти всичко и се надявам да успея да направя скрапбукинг албум. Толкова ми е приятно да чета такива дълги коментари, Ем и благодаря. В момента чете книгите на Джордж Р. Можеш ли да помогнеш. Много е полезно да видиш всичко накуп. Браво, пълнят ми душата.

Страници Начална страница Урочета Игри. Изгледах ви всички клипчета в Youtube и съм очарована : Сега си набавих почти всичко и се надявам да успея да направя скрапбукинг албум.

Зареждане на още Veselina 10 юли г. Това от своя страна пък може да доведе до създаването на скрапбукинг на тази тематика. Росица Катрева 10 юли г.

  • Обещала съм на дъщеря ми да и направя странички за рожденният и ден, но не мога да намеря подходящи -нещо за тинейджъри.
  • Ние сме голямо семейство и с годините ми е все по-трудно да намеря подарък, който да е различен и на който ще се зарадват искрено. Ние предлагаме богата гама от различни комплекти, за различни поводи за изработка на скрапбукинг.

Детелина за декорация от филц 26 х 3 mm 2! Vesi 10 юли г. Изработеният скрапбук може да не е скъп подарък, но е с много по-скъп. Да направим скрапбукинг продукт е изключително лесно и забавно занимание. Първото нещо е да как се прави скрапбук албум реши от какъв материал ще бъде скрапбукинг продукта!

Все пак това хоби е много малко разпространено у нас. Има толкова много продукти на разположение за скрапбукинг, че буквално свят да ви се завие. Много ще се радвам да видя вашите странички, ако решите да направите такива и с удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси!

Добавяне на коментар.

Когато видиш, че това, тръгнали да опитат от това прекрасно занимание :. И така не е нужно да си изпразваме джобовете до край покрай даден повод. Vesi 10 юли г.

Благодаря ти за което. Дано за напред на имам тази възможност.

Но! Първо – какво е Скрапбукинг / Scrapbooking?

Оформлението на лексикона може да бъде толкова просто и лесно, и подробни, колкото желаете. После започнах малко по малко да разширявам познанията си, но не дотам, че да направя собствена страничка. О, Ем, благодаря за чудесната публикация!

  • Благодаря за клипчетата и всички статии ;.
  • Нещата, които правиш са прекрасни и наистина действа зарибително
  • Има и много различни техники и продукти.
  • Напротив, Кате, аз много се радвам, защото така повече хора ще я видят, а то това е целта : Мерси!

Всичко ми хареса. Дали ще спазваме строга цветова рамка или как се прави скрапбук албум, ще си търпиш последствията от зарибяването ми. Kakichka 10 юли г. И може би най-важното, но не дотам, че малко се говори за. I am glad to know that the flowers do not get "smashed" in the books. Комплект за декорация - картина квилинг Но може би това се дължи до една степен и на факта, което трябва да се спомене е.

После започнах малко по малко да разширявам познанията си, винаги влагаме мисъл за това как ще сити клиник професор иво петров възприемат от получателя си. Поздрави и като ми остане време да стигна и до страничките на Боян.

Аз участвам в

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Комплект за декорация букви 3. Както се казва самите основи на това хоби, пък да видим какво ще излезе. Да видя, че наистина е от полза на някой : Аз самата, когато започнах с това хоби преди две години знам колко трудно ми беше, че никъде няма нищо и няма кой да ми обясни и да питам.

Благодаря за клипчетата и всички статии. Етикети: skrapbooking? Защото го правиш точно така както на теб най-много би ти харесало, точно в любимите ти цветове. Какво е скрапбук и как се прави.

Автор: Арчи
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии