Да опазим природата чиста презентация 2 клас

Получаване на кислород. Дишаме ги и ние. За да опазваш природата в важно да знаеш кои са замърсителите на въздуха.

Нервна система. Състав и строеж на веществата. Нагледен разказ за опазване чистотата на въздуха по човекът и природата за 6. Битови отпадъци Движение на веществата в животинския организъм.

Регистрирай се сега. Здравни познания и хигиена на кръвоносната система. Топлина при химичните реакции! Сечем и опожаряваме гори Глобален ефект от човешкото замърсяване са и киселинните дъждове. Искате ли и вие да живеете в този град? Движения при животните.

Условия за протичане на химичните реакции.

Природа е : Природа е това, което ни заобикаля и не е създадено от човека. Природна среда е естествената част от природата. Химични свойства на водорода. Изхвърляне на отпадъци Човекът и природата - ОС - 2 клас 1.

See our Privacy Policy and User Agreement for details! Да пестим електроенергията. Поставяме хранилки. Няма места за почивка и разходка. Изсичане на горите: Изсичане на горите Като изсича горите: Човекът прогонва животните.

E-mail или потребителско име

Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Тя е храм, в който трябва винаги да влизаме с преклонение. Now customize the name of a clipboard to store your clips. Шумът от двигателите на превозните средства

Полова система. Размножаване, растеж и развитие на растенията. Част 1. No notes for slide. Къде е по - приятно за живеене. ЧернобилРадиоактивност. SlideShare Explore Search You!

View More Presentations

Related Presentations :. За да не стигнем до глобална катастрофа:- Да използваме енергоспестяващи уреди и крушки;- Да рециклираме стара техника; Follow us on:. Вещества и химични реакции.

  • Част от природата.
  • Да слагаме хранилки за птички за дивите животни, за да се хранят през зимата.
  • Поставяме хранилки.
  • Горене и горива.

Размножаване на животните. А най-малко. Видове химични реакции. Проводяща система. Нейни основни компоненти са: 3. Сечем и опожаряваме гори Go Premium!

За да не стигнем до глобална катастрофа: - Да търсим алтернативни горива и източници на енергия. Описание на урока.

Presentation Description

За да не стигнем до глобална катастрофа:- Да намалим емисиите на вредните газове;- Производство на продукти, които не отделят фреони;- Да закрием вредни производства. Горене и горива. Физични явления. We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads.

Същност и значение на размножаването. Visibility Others can see my Clipboard. Тези газове създават така наречения парников ефект.

Автор: Нелка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии